De kans is groot dat u een van de velen bent, die geen warme gevoelens krijgt van verzekeraars en hypotheek verstrekkers met hun ondoorzichtige voorwaarden. Gelukkig weet ik uit ervaring dat dit niet voor alle partijen geldt. Als bewijs dat het anders kan en moet, heb ik ZekerHelder opgericht.  De naam komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is wat mij betreft zeker dat u een helder advies krijgt, waarbij de kleine lettertjes in duidelijke taal als het ware groot worden gemaakt. Dat geldt zowel voor verzekeringen als voor hypotheken. 


Alles draait om wederzijds vertrouwen, omdat dat de basis is voor een goed advies. Een onafhankelijk advies tegen een van tevoren afgesproken tarief, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Bij elk adviestraject zijn uw persoonlijke wensen het uitgangspunt. Waar de producten vervolgens worden ondergebracht is voor ZekerHelder niet van belang. Wij zijn daarin volledig onafhankelijk. Het gaat erom dat u begrijpt hoe de vork in de steel zit en dat u weet waarvoor u betaalt, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. 


Focus op de dingen waarin u goed bent en laat u zich op financieel gebied door mij adviseren. Dan heeft u direct één zorg minder. Gun uzelf het beste en kies voor ZekerHelder!
Linkedin
Facebook
Twitter